Saint Kitts and Nevis

Vizualizare anunțuri

Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Saint Kitts and Nevis

Proprietate de vânzare în Saint Kitts e Nevis

Saint Kitts și Nevis, sau Saint Christopher și Nevis, este un stat insular al Americii Centrale, care corespunde unui mic arhipelag format din două insule din Antilele Mici, Saint Kitts și Nevis. Capitala este Basseterre. Limba oficială este engleza.

Există multe avantaje în achiziționarea de proprietăți de vânzare în St. Kitts și Nevis. Ambele insule din Caraibe oferă oportunități excelente pentru cumpărarea de proprietăți de vânzare, o casă de vacanță sau investiții imobiliare.

Proprietatea străină asupra proprietății este permisă în St. Kitts și Nevis. Există două modalități de a achiziționa proprietăți de vânzare în Saint Kitts și Nevis: prin deținerea unei licențe de a deține terenuri străine și prin cetățenie economică.

Achiziționarea unei proprietăți de vânzare în Saint Kitts și Nevis este atractivă pentru că, datorită frumuseții sale naturale extraordinare, plajelor cu nisip alb, peisajului fermecător și atmosferei relaxate, precum și o cultură vibrantă și o istorie bogată, Saint Kitts și Nevis este locul ideal pentru un cer stați în Caraibe. Toate acestea, combinate cu programul de cetățenie economică, guvernarea stabilă și economia, fac ca Saint Kitts și Nevis să fie extrem de atractive pentru proprietarii străini.

Proprietatea de vânzare din St. Kitts și Nevis a susținut prețurile. Acest lucru creează o piață imobiliară extrem de stabilă în comparație cu alte țări, făcându-i o opțiune sigură în care să investească fondurile.

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 20022

DE VÂNZARE Vilă, Saint Kitts and Nevis, Frigate Bay, Frigate Bay, Frigate Bay

6,416,300.94RON
DE VÂNZARE
Vilă

557.42 m²
Această frumoasă casă pe deal casa cu vedere uluitoare a oceanului, munte și St Kitts Royal curs de golf în Frigate Bay, e de vanzare. Aceasta casa ar...
UNAVAILABLE
Hartă, evoluție prețuri și statistici
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB